Logo ruchome legion klub hdk

6 legion portal legion honorowi dawcy krwi klub fundacja legion legionhdk

Klauzula informacyjna

Sklepu Internetowego Portalu Legion

Informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:

Fundacja Zdrowia i Honorowego Krwiodawstwa, ul. Kopernika 107, 05-102 Nowy Dwór Mazowiecki,

NIP: 531-17-00-133, REGON: 369400587, KRS: 0000716868,

zwana dalej Administratorem; Administrator prowadzi operacje przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,

2. Osobą odpowiedzialną za przetwarzanie danych osobowych u Administratora jest Paweł Kowalik, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:

  • realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do  założenia konta i korzystania z dostępnych w nim funkcjonalności,
  • realizacji zamówień dokonanych w sklepie internetowym, podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia i wykonania Umowy sprzedaży.

4. Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest:

  • zgoda.
  • niezbędność ich przetwarzania do wykonania umowy, polegającej na świadczeniu  przez Administratora drogą elektroniczną usługi w postaci konta Użytkownika, w szczególności w celu zapewnienia dostępu do konta, rozpatrzenia ewentualnych reklamacji, obsługi pytań dotyczących Konta,
  • niezbędność ich przetwarzania do wykonania Umowy, do zawarcia której dochodzi przez  dokonanie Zamówienia (w szczególności w celu sprzedaży i dostawy towaru, rozpatrzenia ewentualnych reklamacji, obsługi pytań dotyczących zamówień oraz realizacji prawa odstąpienia od umowy zawartej na odległość;
  • wykonanie obowiązku prawnego ciążącego na Sprzedawcy, określającego zakres danych, które musi zawierać faktura potwierdzająca sprzedaż towarów;

5. Podanie danych jest niezbędne w celu realizacji celów wskazanych w pkt. 2 powyżej.

6. Posiada Pani/Pan prawo do:

  • żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych przez Administratora
  • przenoszenia danych,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

7. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane nie dłużej aniżeli istnieje Pani/Pana zgoda na przetwarzanie danych osobowych. W przypadku cofnięcia zgody dane są niezwłocznie usunięte.

Ostatnie donacje

Łukasz Pl

Donacja: Krew pełna: 450ml
Miejsce: Centrum / RCKiK Warszawa

Kraj donacji: pl
Ilość oddanej krwi: 24250


Data: 2018-12-15

2018-12-07
Dariusz

Donacja: Płytki krwi 2 x 300ml (600 ml)

2018-10-16
Mateusz Okulski

Donacja: Krew pełna: 450ml

2018-08-20
Mateusz Okulski

Donacja: Krew pełna: 450ml

Zespół legionu

  • Koordynator Oddziału Commando

    BAGI

  • Członek Zarządu Fundacji

    Justyna Matuszewska

  • Grafik

    Grzegorz Grzywocz

  • Koordynator "Ostrołęcki Legion"

    Paweł Stawicki

Wydarzenia

Wybierz upominek

Zobacz więcej

Partnerzy strategiczni

Zaloguj
Zarejestruj