Logo ruchome legion klub hdk

6 legion portal legion honorowi dawcy krwi klub fundacja legion legionhdk

Klauzula informacyjna

Sklepu Internetowego Portalu Legion

Informuję, że:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest:

Fundacja Zdrowia i Honorowego Krwiodawstwa, ul. Kopernika 107, 05-102 Nowy Dwór Mazowiecki,

NIP: 531-17-00-133, REGON: 369400587, KRS: 0000716868,

zwana dalej Administratorem; Administrator prowadzi operacje przetwarzania Pani/Pana danych osobowych,

2. Osobą odpowiedzialną za przetwarzanie danych osobowych u Administratora jest Paweł Kowalik, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu:

  • realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do  założenia konta i korzystania z dostępnych w nim funkcjonalności,
  • realizacji zamówień dokonanych w sklepie internetowym, podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia i wykonania Umowy sprzedaży.

4. Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest:

  • zgoda.
  • niezbędność ich przetwarzania do wykonania umowy, polegającej na świadczeniu  przez Administratora drogą elektroniczną usługi w postaci konta Użytkownika, w szczególności w celu zapewnienia dostępu do konta, rozpatrzenia ewentualnych reklamacji, obsługi pytań dotyczących Konta,
  • niezbędność ich przetwarzania do wykonania Umowy, do zawarcia której dochodzi przez  dokonanie Zamówienia (w szczególności w celu sprzedaży i dostawy towaru, rozpatrzenia ewentualnych reklamacji, obsługi pytań dotyczących zamówień oraz realizacji prawa odstąpienia od umowy zawartej na odległość;
  • wykonanie obowiązku prawnego ciążącego na Sprzedawcy, określającego zakres danych, które musi zawierać faktura potwierdzająca sprzedaż towarów;

5. Podanie danych jest niezbędne w celu realizacji celów wskazanych w pkt. 2 powyżej.

6. Posiada Pani/Pan prawo do:

  • żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych przez Administratora
  • przenoszenia danych,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

7. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane nie dłużej aniżeli istnieje Pani/Pana zgoda na przetwarzanie danych osobowych. W przypadku cofnięcia zgody dane są niezwłocznie usunięte.

PROFIL KRWIODAWCY syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
zarejestruj profil syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
zaloguj sie syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
DODAJ DONACJE syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
karta krwiodawcy klubu krwiodawstwo legion legionhdk

 APELE 0 KREW syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
opublikowane apele krwiodawstwo legion legionhdk
dodaj apel syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk

istotne elementy syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
organizacje i kluby hdk krwiodawstwo legion legionhdk
centra krwiodawstwa krwiodawstwo legion legionhdk
punkty poboru krwi syrena legionu system reagowania na apele o krew legion legionhdk
wojskowe krwiodawstwo krwiodawstwo legion legionhdk

 klub hdk legion krwiodawstwo krew legion legionhdk
struktura klubu krwiodawstwo legion legionhdk
JAK DOLACZYC klubu krwiodawstwo legion legionhdk
oplac skladke krew legion legionhdk
osiagniecia klubu krwiodawstwo legion legionhdk

Ostatnie donacje

Wioletta Tarnowska

Donacja: Krew pełna: 450ml
Miejsce: Ostrołęka , Jana Pawła II 120 / RCKiK Warszawa

Kraj profilu: pl
Ilość oddanej krwi: 450


Data: 2018-05-29

2018-06-20
Krzysztof Jędrzejek

Donacja: Krew pełna: 450ml

2018-06-19
Przemysław Zwierzchowski

Donacja: Krew pełna: 450ml

2018-06-20
Wiktor Niewiadomski

Donacja: Krew pełna: 450ml

Zespół legionu

  • Koordynator Oddziału Commando

    BAGI

  • Koordynator Oddziału Giżycko

    Kamil Buć

  • Członek Zarządu Fundacji

    Justyna Matuszewska

  • Koordynator Oddziału Płock

    Karol Krajewski

Wydarzenia

Wybierz upominek

Zobacz więcej

Partnerzy strategiczni

Zaloguj
Zarejestruj